Wij verlenen bijstand vanaf het begin, bijvoorbeeld wanneer de toezichthouder of de opsporingsambtenaar op de stoep staat, tot aan het einde. Dat kan een strafzitting zijn, al dan niet in hoger beroep. Maar soms kan dat worden voorkomen. En soms loont het om tot in cassatie door te gaan. Elke zaak is anders.
Wij zorgen er voor dat bij een inval het nodige geregeld wordt. In onze ervaring is het belangrijk om een heldere en efficiënte communicatie te voeren met de bezoekende autoriteit. Wij doen makkelijk als dat kan, en moeilijk als het moet.
Als het nodig en kansrijk is verzoeken wij in een vroeg stadium al om de zaak te seponeren. In andere gevallen proberen we aan te sturen op een afdoening buiten de rechter om. Wij beoordelen dossiers inhoudelijk en maken een inschatting van de risico’s en de kansen. Wij beslissen samen met u welke vervolgstappen er moeten worden genomen. Als het nodig is leggen wij vele aanvullende onderzoekswensen neer bij het OM of bij de rechter. Wij bespreken met u in hoeverre het nuttig is om zélf onderzoek te doen verrichten.
Met uw inschrijving blijft u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op dit gebied. Vul hieronder uw gegevens in om per e-mail op te hoogte te blijven.
Blijf op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen in uw sector. Vul hieronder uw gegevens in om op maat gesneden juridische updates en uitnodigingen voor evenementen te ontvangen.
Volgen wat u interessant vindt
Krijg aanbevelingen op basis van uw interesses
{phrase:advantage_3}
{phrase:advantage_4}
We vragen u om uw voor- en achternaam zodat wij die kunnen gebruiken als u zich bijvoorbeeld inschrijft op een Ploum Kennisevent.
Er wordt automatisch een wachtwoord voor u aangemaakt. Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u dit wachtwoord in een welkomstmail. U kunt er direct mee inloggen. Dit wachtwoord kunt u indien gewenst ook zelf aanpassen via de wachtwoord vergeten functie.